Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας


222.1121752 | 6943263355

info@cremservices.gr

Οι υπηρεσίες

Το μοναδικό στην Ελλάδα Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών ξεκίνησε να λειτουργεί στα τέλη Σεπτεμβρίου 2019.

Το Κέντρο ιδρύθηκε από την εταιρία Crem Services και η λειτουργία του επέλυσε ένα μακροχρόνιο κοινωνικό αίτημα καθότι έως τότε οι συγγενείς των εκλιπόντων, που είχαν εκφράσει την επιθυμία της αποτέφρωσης αντί της ταφής, υποχρεώνονταν να μεταφέρουν τη σορό στο εξωτερικό.

Με σεβασμό στους εκλιπόντες καθώς και τους συγγενείς και τους οικείους, το Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών παρέχει σήμερα υπηρεσίες αποτέφρωσης σορού και οστών από εκταφές, καθώς και υπηρεσίες για την ταφή και τη φύλαξη της τέφρας.

Οι υπηρεσίες μας:

-Αποτέφρωση σορού: Αποτέφρωση της σορού και παράδοση της τέφρας σε τεφροδόχο της επιλογής σας. Σημειώνεται ότι δεν δύναται να παρακολουθήσουν τη διαδικασία της αποτέφρωσης οι οικείοι για λόγους ασφαλείας.

-Αποτέφρωση οστών: Αποτέφρωση οστών μετά από εκταφή, αντί της φύλαξης σε οστεοφυλάκιο, και παράδοση της τέφρας σε τεφροδόχο της επιλογής σας.

-Τέλεση θρησκευτικής ή πολιτικής τελετής στην Αίθουσα Αποχαιρετισμού: Τέλεση θρησκευτικής ή πολιτικής τελετής που διοργανώνεται από το γραφείο τελετών και τους συγγενείς και οικείους στην Αίθουσα Αποχαιρετισμού. Παρέχεται η δυνατότητα για προβολή οπτικοακουστικού αφιερώματος, ειδικό στολισμό, μουσική κάλυψη κ.ά.

Για τους συγγενείς και φίλους που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στην τελετή παρέχεται η δυνατότητα live streaming της τελετής μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM.

-Εκδήλωση αποχαιρετισμού στην Αίθουσα Αναψυκτηρίου: Παράθεση καφέ, αφεψημάτων, ελαφρύ γεύμα στον εσωτερικό χώρο και το αίθριο. Για τελετές άνω των 30 ατόμων συστήνεται η επιλογή ομαδικού πακέτου για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

-Ταφή της τέφρας: Πραγματοποιείται ταφή της τέφρας στον ανθόκηπο του ΚΑΝ.

-Φύλαξη τεφροδόχου: Φυλάσσεται η τεφροδόχος στο υπαίθριο τεφροφυλάκιο του ΚΑΝ.

-Προαγορά υπηρεσιών αποτέφρωσης: Παρέχεται η δυνατότητα προαγοράς υπηρεσιών αποτέφρωσης και διάθεσης της τέφρας προς αποφυγή τυχόν επιβάρυνσης για την οικογένεια μετά τον θάνατο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

-Τεφροδόχοι: Διατίθενται χειροποίητα αντίγραφα τεφροδόχων εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα και τεφροδόχοι σε ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων και υλικών (από χαλκό, ορείχαλκο, MDF, δρυ, πηλό, υδατοδιαλυτά και ανακυκλώσιμα υλικά). Πατήστε εδώ για να επισκεφτείτε το eshop μας. Για μικρού μεγέθους τεφροδόχους πατήστε εδώ.

-Κοσμήματα ενθύμησης: Διατίθεται ποικιλία κοσμημάτων ενθύμησης. Πατήστε εδώ για να επισκεφτείτε το eshop μας.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ενημερωτικό φυλλάδιο.