Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας


222.1121752 | 6943263355

info@cremservices.gr

Τελετή διασποράς τέφρας στο Σαρωνικό

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε η τελετή διασποράς της τέφρας του Ολυμπιονίκη Γιώργου Ζαΐμη.

Παραθέτουμε τη σχετική καταχώρηση από την ιστοσελίδα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά:

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών πραγματοποίησαν ταξίδι μνήμης και τελετή για τη διασπορά της τέφρας του Ολυμπιονίκη Γιώργου Ζαΐμη στη θάλασσα που τόσο αγαπούσε.

Σε αυτό το ταξίδι, ο Γιώργος Ζαΐμης δεν ήταν μόνος, καθώς ήταν πολλοί οι ιστιοπλόοι που παρακολούθησαν τη διασπορά της τέφρας στο Σαρωνικό, ώστε να αποχαιρετήσουν μαζί με την οικογένεια και τους συγγενείς του, έναν σπουδαίο αθλητή αλλά κι έναν εξαιρετικό άνθρωπο.

Την αθλητική και ιστιοπλοϊκή οικογένεια εκπροσώπησαν επίσης, ο Πρόεδρος του Ι.Ο.Π. Γιάννης Παπαδημητρίου, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Εύη Μωραϊτίδου, ο Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος Γιώργος Ανδρεάδης και ο Συντονιστής Διευθυντής του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνος Χαλιωρής.

O Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς Γιάννης Παπδημητρίου, συγκινημένος είπε: «Σήμερα αποχαιρετήσαμε τον Γιώργο Ζαϊμη στο χώρο που λάτρευε περισσότερο, στη θάλασσα που ταξίδευε, στη θάλασσα που δάμαζε, στη θάλασσα που νικούσε. Για όλους εμάς στον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Πειραιώς η απώλεια είναι μεγάλη, ωστόσο η παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του, αποτελεί για όλους την καλύτερη ευχή αλλά και τον καλύτερο οδηγό για τη συνέχεια του ΙΟΠ.»

Πηγή: https://iop.gr/