Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας


222.1121752 | 6943263355

info@cremservices.gr

Με τον ύμνο του Άρη το «ύστατο χαίρε» στον Θεόφιλο Μητρούδη

Η οικογένεια του Θεόφιλου Μητρούδη, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον πρώην πρόεδρο του μπασκετικού Άρη την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών Ριτσώνας.

Στη σεμνή αποχαιρετιστήρια τελετή που έλαβε χώρα στους χώρους του Αποτεφρωτηρίου, παρουσιάστηκε τετράλεπτο βίντεο με φωτογραφίες από τη ζωή του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Άρης, τόσο την προσωπική όσο και την «μπασκετική», ενώ ταυτόχρονα ηχούσε στην αίθουσα ο ύμνος του Άρη.

 

Στη συνέχεια, οι παραβρισκόμενοι συλλυπήθηκαν τους συγγενείς του εκλιπόντος στο αναψυκτήριο του Αποτεφρωτηρίου. Μεταξύ άλλων, παρέστησαν οι τραγουδιστές Στέλιος Διονυσίου και Άγγελος Διονυσίου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Λάκης Οικονομίδης, ο πρώην μάνατζερ του Άρη Φάνης Ταρνατώρος, οι Δημήτρης Ζεκεντές, Γιάννης Τουλουπιάδης, Φοίβος Ηλιόπουλος, Μυρτώ Γραφάκου κ.α.

 

 

Ο πρώην πρόεδρος του μπασκετικού Άρη, Θεόφιλος Μητρούδης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών. Γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1953 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε, ενώ σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ. Παράλληλα με την επαγγελματική δραστηριότητά του, ανήκε στην ομάδα παραγόντων του Άρη που έπαιξαν ρόλο στη δημιουργία της αυτοκρατορίας στη δεκαετία του ’80, με κυριότερο επίτευγμά του τη μεταγραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη.